Nakupte více vánočních dárků a ušetřete při tom! | Tiskovky.info

Nakupte více vánočních dárků a ušetřete při tom!

Od pondělí 15. listopadu 2010 už nemusíte darovat nebo dostávat anonymní odosobněné poukazy, které často působí jako dar bez nápadu putující od majitele k majiteli! Slevový portál www.HyperSleva.cz nabízí před Vánoci svým zákazníkům výběr z několika dárkových poukazů, na které je možné zdarma umístit osobní věnování i jméno obdarované osoby. Vouchery tak mohou výborně posloužit jako originální vánoční dárek.

„Naši zákazníci mohou svým blízkým výhodně darovat službu a jasně jim přitom dát najevo, že při koupi daru bylo myšleno speciálně na ně. Tři dny po spuštění elektronické verze, kdy si každý může poukaz vytisknout sám, připravujeme i možnost objednání luxusních předtištěných dárkových poukazů,“ říká Martin Chytil, obchodní ředitel společnosti www.Hypersleva.cz, a dodává: „I před Vánoci budeme v Praze, Plzni, Brně, Liberci, Hradci Králové, Karlových Varech, Pardubicích, Opavě a Ostravě nabízet na vybrané služby až 90% slevy.“

HyperSleva.cz má ve své nabídce sortiment různých služeb. Dopřát si můžete například romantický pobyt v historickém centru Špindlerova mlýnu. Originálním dárkem může být nástěnný kalendář na rok 2011 sestavený z vašich oblíbených fotografií. Labužnickým párům je určen chutný steak a všem, kteří touží být krásně opálení i v zimních měsících permanentka do solária.

Více informací naleznete na www.hypersleva.cz a www.hyperzlava.sk.

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809

Vydáno: 11. 11. 2010 13:54
Kategorie: Finance
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.