MyAirDeals.com má další funkce a nový design | Tiskovky.info

MyAirDeals.com má další funkce a nový design

Web MyAirDeals.com představil svou novou podobu. Kromě modernějšího vzhledu by měl design také zjednodušit a zpřehlednit navigaci na stránkách. Design ovšem není jedinou úpravou. Další novinkou je přehlednější tvoření a úprava profilů.

Vy ještě neznáte MyAirDeals.com? MyAirDeals.com je anglický letenkový portál, který nabízí upozorňování emailem nebo prostřednictvím kanálu RSS na různé akční nabídky, slevy a zaváděcí ceny na letenky. Zvolte si místo odletu a destinaci a pak jen čekejte na výhodnou nabídku akčních letenek. Registrace je zcela zdarma, a tak se nemusíte bát, že byste za tuto užitečnou službu museli cokoli platit. V současnosti je mezi uživateli MyAirDeals.com také čím dál tím víc českých uživatelů.

Nově je v profilu na MyAirDeals.com možné vybrat si měsíce, které vás zajímají. To je velmi užitečné zejména pro ty, kteří chtějí letět například pouze v létě a ostatní měsíce je vůbec nezajímají. Pokaždé, když se objeví akční nabídka na letenky v letních měsících, budou takoví uživatelé informováni, přitom ale nepůjde o otravné nicneříkající emaily, které by uživateli chodily dvakrát denně.

Systém se vylepšil také o výběr destinací a připravuje se další rozšíření služeb o prázdninové akce – tedy balíčky, v nichž je zahrnuta cena letenky i ubytování.

“MyAirDeals.com je sice v angličtině, díky snadnému a intuitivnímu ovládání je však stránka lehce srozumitelná i pro české uživatele, kteří z angličtiny umí jen základy. Celá služba včetně registrace je zcela zdarma, stát se uživatelem je tedy výhodné i pro ty, kteří cestují jen jednou za čas. S profilem na MyAirDeals.com už nepropásnete žádnou výhodnou akční nabídku letenek,” uvedla projekt manažerka MyAirDeals.com Petra Vaškových.

Petra Vaškových
project manager
info@twobits.cz

Vydáno: 16. 11. 2009 15:52
Kategorie: Cestování
Název zdroje: twobits s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Společnost two bits s.r.o. se zabývá vytvářením a provozem českých i zahraničních internetových portálů.

Bližší informace o aktivitách společnosti naleznete na internetových stránkách www.twobits.cz.