Mladíček Dimi de Jong vítězně v závodě World Rookie Fest v italském Livignu | Tiskovky.info

Mladíček Dimi de Jong vítězně v závodě World Rookie Fest v italském Livignu

Jméno Dimi de Jong jistě není fanouškům snowboardingu neznámé a již delší dobu je jasné, že o tomto mladíkovi ještě hodně uslyšíme. Čtrnáctiletý Dimi z Holandska tyto předpoklady do puntíku potvrdil, když na světovém závodě série World Rookie Fest v italském Livignu, vyhrál kategorii „GROM“ (mladé naděje do 15let).

Snowboardista z týmu O´Neill, Dimi de Jong, se předvedl především v těsném finále soutěže. Právě v této části závodu zajel Dimi čtyři senzační triky- switch bs 540, bs720, fs1080 a bs9, které mu zajistily vítězství. „Byl to skvělý pocit,“ řekl Dimi. „Skočil jsem všechny mé triky. Dokonce jsem otočil i fs1080 double cork, a to i v kvalifikaci.“

Tento úspěch je výborným startem do sezóny a navazuje na předchozí úspěch v v závodě O´Neill Evolution, který proběhl začátkem ledna.

„Dobré výsledky mi dodávají hodně sebedůvěry,“ komentuje svůj výkon. „Mým cílem v letošní sezóně je být do dvanáctého místa v žebříčku světového poháru v U-rampě a kvalifikovat se na olympiádu“

O’Neill

Historie firmy se píše od roku 1952, kdy se na pobřeží Kalifornie rodil nový fenomén pod jménem surfing. Jack O´Neill je jedním z průkopníků této nové sportovní disciplíny. Ve chvíli, kdy Jack O´Neill přišel na nápad použít neoprén jako materiál pro oblečení pro surfing, netušil, že tím začíná psát historii firmy, která se během padesáti let stala jedním z nejvýznamnějších producentů nejen neoprénů, ale především oblečení pro volný čas, a to jak letního a zimního období. Značka O´Neill v současnosti nabízí svým fanouškům nepřeberné množství druhů a typů oblečení, doplňků a obuvi pro volný čas. Více informací naleznete zde.

V České Republice je firma O´Neill zastoupena od roku 1993 a stala se jednou z prvních značek tohoto typu, která se u nás objevila. Kolekce určené pro ČR jsou rozdělené na zimní a letní kolekci.

Hořák Trading a.s.

Firma Hořák Trading a.s. její dceřiné společnosti působí na českém trhu od roku 1990, mezi hlavní aktivity patří především zastupování a distribuce značek O´Neill, Oxbow, Sir Benni Miles a SouthPole v České Republice a provozování sítě maloobchodů pod značkou Walk Shop a outletů v Hatích a Štěrboholích. Obchody Walk Shop naleznete v obchodních centrech v Praze (Sport Town Václavské náměstí, Park Hostivař, Palác Flóra a Spectrum Průhonice), Liberci (Nisa centrum), Brně (Olympie), Plzni (Nákupní centrum Borská pole), Ostravě (Futurum), Pardubicích (Alfi Palace) a v Českých Budějovicích (Mercury).

Více informací naleznete na www.horak.cz.

Krystof Sabacky
Managing Director
krystof@gsma.cz

Vydáno: 30. 1. 2009 9:47
Kategorie: Sport
Název zdroje: maXmedia (GSMA group) (ověřený zdroj [?])
maXmedia nabízí tým profesionálu a poskytuje komplexní sluzby v oblasti public relations. Je součástí GSMA group, do které ještě patří agentura GSMA a WTF Entertainment. Díky tomu dokáze nabidnout podstatne vice nez jen bezchybne PR.