Marek Třeška v představenstvu HARTMANN - RICO | Tiskovky.info

Marek Třeška v představenstvu HARTMANN - RICO

Marek Třeška, finanční ředitel tuzemského výrobce zdravotnických prostředků HARTMANN – RICO, se na základě rozhodnutí jediného akcionáře z 1. října 2010 stal novým členem představenstva firmy. V nové funkci bude Marek Třeška odpovídat za oblast financí a legislativy. V představenstvu tak doplní Jaroslava Nováka, zodpovědného za výrobu, techniku, informační technologie a komunikaci a předsedu představenstva Ľubomíra Páleníka, který zaštiťuje oblast obchodu, marketingu, lidských zdrojů a SCM.

Společně se jmenováním do představenstva zaniká funkce prokuristy, kterou Marek Třeška zastával od července loňského roku. I nadále ale zůstává jednatelem dceřiné společnosti Sanicare, která se zaměřuje na služby v oblasti obchodu se zdravotnickými prostředky, a slovenské pobočky HARTMANN –RICO.
Před převzetím funkce finančního ředitele, působil na vedoucích pozicích obchodu a marketingu, a to jak v různých částech východní Evropy, tak i v německé centrále v Heidenheimu.

Irena Malá
PR manažerka
irena.mala@hartmann.info

Vydáno: 6. 10. 2010 13:33
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: HARTMANN-RICO (ověřený zdroj [?])
Společnost HARTMANN-RICO a.s. je nejvýznamnějším výrobcem a distributorem zdravotnických prostředků
a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti Paul Hartmann AG do tehdejšího podniku Rico Veverská Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem
v Heidenheimu v SRN. HARTMANN-RICO je prostřednictvím své dceřiné společnosti aktivní i na území Slovenské republiky, se sídlem v Bratislavě. V České republice má společnost tři výrobní závody: závod Veverská Bítýška, Havlíčkův Brod a Chvalkovice.