Levné zájezdy do Egypta | Tiskovky.info

Levné zájezdy do Egypta

Egypt je jednou z nejoblíbenějších destinací letní dovolené nejen u nás, ale také ve světě. Mohou za to zejména proslulé památky, kvalitní letoviska s luxusními hotely a příjemnou atmosférou a také nádherné korálové útesy, které jsou jedním z největších klenotů Rudého moře.

Toužíte- li i vy prožít dovolenou plnou odpočinku, vodních sportů a komfortu, pak neváhejte a využijte last minute zájezdy do Egypta, s nimiž můžete navštívit jeho nejlepší letoviska, jako je například Hurghada, Sharm El Sheikh, Taba, Makadi Bay, Marsa Alam či Safaga.

Last minute dovolená v Egyptě je ideální pro turisty všeho druhu a krásný pobyt si zde užijí také rodiny s malými dětmi, které jistě ocení mírně se svažující pláže, průzračné moře s příjemnou teplotou po celý rok, zajímavé výlety za kulturou i zábavou či zázemí zdejších hotelů nabízejících mimo jiné dětské bazény se skluzavkami a hřiště.

Last minute potápění v Egyptě

Jste milovníky potápění a rádi byste navštívili nejlepší potápěčské destinace Egypta? Pak využijte last minute zájezdy do Egypta, s nimiž si budete užívat nejen krásu podmořského života Rudého moře, ale také last minute slevy, s nimiž si dopřejte svou dovolenou za skvělou cenu! Mezi nejlepší lokality pro potápění v Egyptě patří bezesporu okolí letoviska Sharm El Sheikh, které je proslulé nádhernými korálovými útesy, stovkami druhů pestrobarevných ryb a mořských živočichů a kvalitními kurzy potápění pro začátečníky i pokročilé.

Dáváte- li přednost spíše klidnějším destinacím, pak bychom vám doporučili dovolenou v Makadi Bay, které se pyšní téměř nedotčenými korály a velmi malebnými podmořskými scenériemi zahrnujícími také vraky lodí a podmořské jeskyně.

Vydáno: 28. 7. 2011 9:27
Kategorie: Cestování
Název zdroje: New Travel.cz s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Internetový prodej zájezdů. Zájezdy od desítek cestovních kanceláří, aktuální Last minute a First minute. Dovolená, pobyty u moře, poznávací zájezdy, eurovíkendy, lyžování, lázně, golf. Nabízíme místa jako Řecko, Španělsko, Chorvatsko, Bulharsko, Turecko, Tunisko, Egypt, Kypr, Malta, Madeira, Alpy Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Francie, Slovensko. Také Exotiku, Thajsko, Bali, Kuba, Keňa, Dominikánská republika, Mexiko, SAE, Isla Margarita, Kanárské ostrovy, Kapverdské ostrovy.