LED monitor Philips 231TE4LB: Skvělá televizní zábava | Tiskovky.info

LED monitor Philips 231TE4LB: Skvělá televizní zábava

 LCD Full HD displej s rozlišením 1920 x 1080 bodů a W-LED podsvícením  SmartContrast 20 000 000:1 pro dokonalé detaily černé  SmartSound přináší skvělý zvukový výkon  Zabudovaný DVB-CT tuner pro sledování digitálního kabelového a terestriálního vysílání Praha, 19. 3. 2012 - Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představila nový televizní LCD monitor s LED podsvícením ze série Motivo – Philips 231TE4LB.

TV monitor Philips 231TE4LB je 23“ Full HD monitor, který pro zobrazení přirozených barev využívá technologii W-LED podsvícení. Je vybaven spoustou unikátních technologií společnosti Philips, jako jsou SmartContrast pro dokonalé podání barev, SmartPicture, která analyzuje právě zobrazený obsah a automaticky optimalizuje výkon zobrazení, SmartSound a Incredible Surround, které přinášejí maximální zvukový zážitek.

Monitor je vybaven jedním analogovým VGA vstupem a HDMI vstupem. Díky HDMI vstupu jej můžete připojit ke spoustě moderních zařízení a vychutnat si tak maximální multimediální zážitek. TV monitor Philips 231TE4LB má zabudovaný tuner na příjem digitálního DVB-C (kabelového) i DVB-T (terestriálního) vysílání a USB port na přehrávání MP3 a JPG souborů.

Monitor zakoupíte za doporučenou koncovou cenu 4180 Kč bez DPH.

Technické parametry:
Typ LCD panelu TFT LCD
Podsvícení W-LED
Úhlopříčka 23” (58,4 cm)
Optimální rozlišení 1920 x 1080, 60 Hz
Pozorovací úhly 170/160 stupňů, C/R >10
Formát obrazu 16:9
Doba odezvy 5ms
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 20 000 000 : 1
Konektivita VGA, 1 x HDMI (1.4a), 1x sluchátka, 1 x vstup PC audio, 1 x Scart, 1 x výstup SPDIF (RCA), 1 x tuner, 1 x YPbPr + 1 x L/P vstup
Hmotnost: 3,56 kg

O MMD
Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů, televizních monitorů a průmyslových zobrazovačů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými retailovými a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.
Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.
Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 21. 3. 2012 14:21
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.