Last minute lyžování v Alpách | Tiskovky.info

Last minute lyžování v Alpách

Lyžování v Alpách, to je představa ideálně strávené zimní dovolené snad každého pravého milovníka lyžování, snowboardingu, carvingu, jízdy na běžkách, zkrátka všech zimních sportů.

Italské, Rakouské, Francouzské i Švýcarské Alpy jsou symbolem rozsáhlých ski- oblastí s moderně vybavenými ski- areály a dlouhých sjezdovek s upravenými povrchy i hlubším sněhem, který je ideální zejména pro ten správný pocit ze snowboardingu.

Alpy nabízejí díky své velké rozloze téměř nepřeberné množství lyžařských středisek, z nichž si vyberou zkušení lyžaři i naprostí začátečníci. Velkou výhodou zdejších středisek je rozmanitost sjezdovek. Tudíž si v jednom středisku mohou užít spokojenou lyžařskou dovolenou i turisté s různými úrovněmi zdatnosti v lyžování či snowboardingu. Také se nemusíte obávat vydat se na lyžařské zájezdy do Alp s dětmi, pro ty jsou zde připraveny lyžařské školy a školky. Zdatnější z nich, které už vládají techniku jízdy, mohou využít mírnější svahy, na nichž není tak velká koncentrace lyžařů a děti zde mohou nerušeně lyžovat.

Last minute lyžařské zájezdy

Plánujete zimní dovolenou v Itálii, Rakousku, Francii či Švýcarsku a hledáte levné lyžařské zájezdy? Pak využijte nabídku last minute zájezdů do Alp, s nimiž si užijete lyžování v Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku, ale také ve Slovinsku či v České republice. Výhodou lyžařských last minute zájezdů jsou bezesporu last minute slevy, díky nimž je tento typ zájezdů mezi turisty tak oblíbený. Rizikem je zde však velká poptávka po těchto zájezdech a omezené kapacity lyžařských středisek. Rezervujte si proto své zájezdy právě teď a užívejte si skvělé last minute lyžování v Alpách!

Vydáno: 15. 8. 2011 8:46
Kategorie: Cestování
Název zdroje: New Travel.cz s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Internetový prodej zájezdů. Zájezdy od desítek cestovních kanceláří, aktuální Last minute a First minute. Dovolená, pobyty u moře, poznávací zájezdy, eurovíkendy, lyžování, lázně, golf. Nabízíme místa jako Řecko, Španělsko, Chorvatsko, Bulharsko, Turecko, Tunisko, Egypt, Kypr, Malta, Madeira, Alpy Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Francie, Slovensko. Také Exotiku, Thajsko, Bali, Kuba, Keňa, Dominikánská republika, Mexiko, SAE, Isla Margarita, Kanárské ostrovy, Kapverdské ostrovy.