Kriminální román Špinavé peníze právě vyšel | Tiskovky.info

Kriminální román Špinavé peníze právě vyšel

PRAHA – Právě vyšel kriminální román z prostředí organizovaného zločinu a praní špinavých peněz. Popisuje zapojení nadnárodních bank, zámořských krycích společností, internetového byznysu a mafiánských struktur. Objasňuje způsoby používané zločinci pro legalizaci velkých částek peněz v hotovosti. Spolupracovala na něm řada recenzentů z oblastí internetové kriminality, informačních systémů, bankovnictví a dalších.

Mezi recenzenty knihy patří kromě jiných přední odborník na internetovou bezpečnost a kyberterorismus RNDr. Václav Hník, CSc. z Policejní akademie ČR. Detektivní příběh doplňují stránky www.SpinavePenize.cz, kde je možné kromě velké části textu knihy najít i teoretické informace o praní špinavých peněz včetně nejmodernějších trendů v této oblasti.

Více informací naleznete na:
www.SpinavePenize.cz
www.facebook.com/SpinavePenize

O autorovi:
Ing. Marek Juda se narodil 18. 10. 1971. Vystudoval Podnikovou ekonomiku na Technické univerzitě v Liberci. Od roku 2000 pracuje jako manažer v nadnárodních společnostech v oboru kasin a obchodu. Ve volném čase se věnuje přístrojovému potápění, ve kterém má kvalifikaci potápěč záchranář, a také námořnímu jachtingu. Tato kniha je první, již publikoval.

Pro více informací, prosím, kontaktujte:
Marek Juda
info@spinavepenize.cz

Vydáno: 1. 9. 2011 19:52
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Špinavé peníze (NEověřený zdroj [?])