Komunikační agentura AETNA slaví patnáctiny | Tiskovky.info

Komunikační agentura AETNA slaví patnáctiny

Komunikační agentura AETNA právě slaví patnáct let své existence. Původem brněnská agentura, kterou v roce 1992 založil současný majitel Pavel Doležal, vyrostla především na klientech z oboru informačních technologií. V průběhu let se však rozrostla nejen o nová střediska, ale především o nové klienty z různých odvětví průmyslu, služeb a státní správy. AETNA je dlouholetým členem AKA a Obchodní a hospodářské komory.

Komunikační agenturu AETNA dnes tvoří pět spolupracujících středisek, čítajících v současnosti čtyřicet pracovníků. Agentura má k dispozici vlastní kreativní oddělení a grafické studio. Jejich práci doplňuje oddělení Public Relations, včetně mediálního plánování, a nově vznikající sekce eventů, se kterými má agentura dlouholeté zkušenosti. Koordinaci všech oddělení řídí obchodní tým accountů.

AETNA je full servisovou národní agenturou, která je schopna, díky spolupráci zmíněných interních oddělení, nabídnout svým nadnárodním, národním i regionálním klientům kompletní služby z oblasti marketingových komunikaci a reklamy.

Michaela Winklerová
PR asistent
winklerova@aetna.cz

Vydáno: 12. 11. 2007 9:22