Knihkupectví Kanzelsberger vyhlašuje spotřebitelskou soutěž na podporu vítězných knih Magnesia Litera | Tiskovky.info

Včera večer byla vyhlášena ocenění udělovaná v rámci prestižní literární soutěže Magnesia Litera. Koupí některé z oceněných knih mohou zákazníci postoupit do slosování.

Největší celostátní knihkupecký řetězec Kanzelsberger, který je hlavním partnerem literární soutěže, pro letošek připravil spotřebitelskou soutěž na podporu prodeje oceněných knih. „Atraktivní soutěží chceme motivovat příznivce literatury k seznámení s vítěznými tituly,“ vysvětluje generální ředitel firmy Jan Kanzelsberger.

Pokud si v některém knihkupectví sítě zákazník koupí kteroukoli z knih oceněných hlavní cenou Magnesia Litera nebo některou z kategorií soutěže či Kanzelsberger cenou čtenářů, může vyhrát některou ze tří letenek v hodnotě 6.000,- korun nebo jednu z deseti dárkových knižních poukázek v hodnotě 500,- korun.

Soutěž odstartovala v pondělí 21. dubna. Do slosování budou zahrnuty všechny odevzdané účtenky z nákupů uskutečněných až do 31. května včetně. Úplná pravidla spotřebitelské soutěže jsou dostupná na webových stránkách firmy Kanzelsberger.

Zdeněk Fekar
marketing & public relations
zfekar@kanzelsberger.cz
(+420)607990241