Kanzelsberger spustil novou verzi věrnostního programu | Tiskovky.info

Kanzelsberger spustil novou verzi věrnostního programu

Už v září 2005 zavedla knihkupectví sítě Kanzelsberger vlastní věrnostní program. Právě dnes mohou jeho členové, ale i noví zákazníci vstoupit do nové, lepší verze loajalitního Klubu Kanzelsberger.

Nový věrnostní program umožňuje zákazníkům po splnění základní podmínky, čili nasbírání 2000 bodů, nakupování ve všech prodejnách sítě s 5% slevou. Zákazníci však nově sbírají body za každý nákup a tyto body budou moci v průběhu roku směňovat za dárky nabízené v internetovém katalogu dárků.

Základní klubové benefity bude firma postupně rozšiřovat. Už teď mohou kluboví zákazníci uplatnit reklamaci, aniž by museli předložit paragon potvrzující nákup zboží. Se zavedením nového klubu také Kanzelsberger plánuje aktivnější komunikaci se zákazníky: jednou měsíčně připraví relevantní akční nabídku určenou jen pro klubové zákazníky.

Filozofii nového věrnostního programu vystihuje i jeho nový slogan „Více výhod, lepší péče“.

Se startem nové verze věrnostního programu Kanzelsberger také spustil nové webové stránky www.klub-kanzelsberger.cz, kde noví i stávající zákazníci najdou všechny potřebné informace. Novinkou také je zavedení individuálních internetových kont pro každého registrovaného zákazníka – každý tak nyní má přehled o tom, kolik už získal bodů, jaká je výše jeho slevy, případně co nakoupil a jaké dárky si již vybral.

Právě dnes najde na třicet tisíc stávajících zákazníků ve svých schránkách direct mailovou zásilku s informacemi o tom, jak vstoupit do nového klubu. Noví zákazníci se mohou stát členy na kterékoli ze 43 prodejen sítě Kanzelsberger.

Zdeněk Fekar
marketing & public relations
zfekar@kanzelsberger.cz
(+420)607990241