K2 atmitec otevírá dialog se zákazníky | Tiskovky.info

K2 atmitec otevírá dialog se zákazníky

Ostrava, 18. 11. 2009 - Společnost K2 atmitec, výrobce stejnojmenného Informačního systému K2, připravila pro své zákazníky a partnery na konec roku řadu setkání s názvem „Meeting days K2“. Jejich prvotním cílem je otevření dialogu přímo mezi výrobcem a uživateli IS K2 a poznání individuálních požadavků zákazníků. Setkání se zaměří i na získávání námětů a návrhů pro budoucí vývoj IS K2.

První ze série Meeting days K2 proběhne v pražské pobočce K2 atmitec s.r.o. již koncem listopadu. Náplní setkání bude především představení vybraných novinek z nové verze IS K2 3.131. Prostor tak dostane například modul workflow, integrace filtrů, přijaté a vydané zálohy či tiskové výstupy s grafy v AM sestavách. Řeč ale přijde i na v současnosti hodně diskutované datové schránky a mnoho jiného. Pro účastníky je rovněž připraven blok věnovaný nejčastěji kladeným dotazům: „Jak správně využít informace z IS K2? Jak pomocí IS K2 zvýšit efektivitu firemních procesů? Jak si usnadnit práci v IS K2?“

„Otevřený vztah se zákazníky je základní filozofií naší společnosti. Věříme, že Meeting days K2 jsou dalším krokem, jak lépe rozpoznat potřeby uživatelů Informačního systému K2 a jak jim přinášet ta správná řešení,“ řekl ke startu nového projektu Marek Kučera, výkonný ředitel společnosti K2 atmitec.

Více informací o společnosti K2 atmitec s.r.o. a Informačním systému K2 najdete na www.K2atmitec.cz.

O společnosti K2 atmitec
Společnost K2 atmitec s.r.o., výrobce Informačního systému K2, vznikla v roce 1991. Po více než osmnácti letech působení na trhu informačních technologií patří mezi přední výrobce informačních systémů. Za dobu svého působení na trhu si společnost vybudovala širokou a z odborného hlediska vysoce funkční partnerskou síť, která zabezpečuje svým zákazníkům komplexní služby a servis. Partnerská síť je dlouhodobě a cíleně budována tak, aby byla zákazníkům co nejblíže a mohla na jejich požadavky a potřeby reagovat co nejoperativněji. K2 atmitec zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci IS K2 do prostředí zákazníka.
V současnosti pracuje s IS K2 cca 10 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 18. 11. 2009 11:21
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.