Iomega vyhlásila prodejní síť COMFOR partnerem roku 2010 | Tiskovky.info

Iomega vyhlásila prodejní síť COMFOR partnerem roku 2010

Ostrava, 13. 4. 2011 – Největší česká prodejní síť s IT technikou COMFOR získala prestižní ocenění, které každoročně uděluje svým obchodním partnerům společnost Iomega. Stala se „Partner of the Year 2010“ v kategorii IT Retail v České republice.

„K získání ocenění přispěly standardně solidní výsledky v prodeji zálohovacích řešení a silný start v prodeji retailových externích disků,“ říká Tomáš Chrastil, zástupce společnosti Iomega.

Společnost Iomega Corporation, jejímž výhradním majitelem je společnost EMC, vedoucí světový poskytovatel technologií pro správu podnikových úložišť a zabezpečení dat, se specializuje na inovativní řešení pro domácí zákazníky a malé firmy. Mezi tato řešení patří síťová úložná zařízení, multimediální jednotky a stolní i přenosné pevné disky. Loni využívala 190 prodejních míst distribuční sítě COMFOR v České republice a dalších 83 na Slovensku.

„Každého takového ocenění si velmi vážíme. Svědčí to nejen o dobrých produktech a oblibě značky Iomega u českých a slovenských zákazníků, ale také o kvalitních službách prodejců COMFOR, které značce v uplynulém roce poskytli,“ doplňuje Martin Wanke, marketingový ředitel sítě COMFOR.

O prodejním řetězci COMFOR

Prodejní síť COMFOR s obratem přibližně 1,7 mld. Kč je se svými 190 prodejnami v ČR a 83 na Slovensku největším prodejním specializovaným řetězcem IT v regionu. Jako jedna z mála prodejních sítí nabízí velmi profesionální služby – zrychlení PC a notebooků, opravy i pozáruční servis aj.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 15. 4. 2011 9:30
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.