Hospodářské výsledky SATUM CZECH nejlepší za posledních pět let | Tiskovky.info

Hospodářské výsledky SATUM CZECH nejlepší za posledních pět let

Hospodářské výsledky společnosti SATUM CZECH s.r.o. dosáhly v roce 2008 nejlepších výsledků od roku 2004. V oblasti zprostředkovaného pojistného společnost dosáhla objemu více než 621 milionů Kč, což představuje meziroční nárůst o 24 % (viz graf 1). Kladných hospodářských výsledků dosáhl SATUM CZECH i přes nepříznivý vývoj pojistného trhu v České republice, který po započtení inflace vykázal meziroční pokles 1,5 %.

„Obchodní rok 2008 se řadí mezi velmi úspěšná období jedenáctiletého působení brokerské společnosti SATUM CZECH na pojistném trhu,“ hodnotí uplynulý rok Roman Horváth, jednatel společnosti SATUM CZECH s.r.o., a dodává, „Letošní obchodní úspěchy byly dosaženy díky rozsáhlým akvizičním činnostem společnosti. Akvizice se zaměřily zejména na novou potenciální klientelu, okrajově pak i na nákup menších brokerských společností, jako byla ve druhém čtvrtletí 2008 koupě pražské společnosti OPTIMUS BROKERS.“

Většina podnikatelských aktivit SATUM CZECH s.r.o. směřuje do oblasti zprostředkování pojistné ochrany firem zabývajících se dopravou a přepravou zboží. Další část portfolia zprostředkovaných obchodů tvoří klienti z řad velkých průmyslových podniků, státní správy a obchodních společností.

Martina Lasotová
Assistant
martina.lasotova@stance.cz
+420-721-154-844
+420-224-810-809

Vydáno: 9. 3. 2009 10:19
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.