Firemní vzdělávání - NEMESIS building personality | Tiskovky.info

Firemní vzdělávání - NEMESIS building personality

NEMESIS building personality – firemní vzdělávání Pomáhá řízení firem, vedení obchodních týmů a skupin a vytváření strategických projektů v praxi. Naše působení a aktivity jsou směřovány ke středním a menším společnostem v obchodní sféře a k pomoci v jejich rozvoji. Školení a kurzy - přípravu, průběh a výsledek vedeme pod měřitelnými nástroji pro viditelnost jejich efektivity pro klienta.

NEMESIS building personality – firemní vzdělávání

Zabýváme se tvorbou tématických vzdělávacích projektů, otevřených kurzů, školení a stejně tak jsme připraveni našim klientům poradit v řízení, profesní kvalitě zaměstanců a strategickém rozvoji společnosti. Naše služby, t.j. vzdělávání, trénink, školení nabízíme v celé ČR, v Olomouci, v Praze, v Brně, v Ostravě a i v dalších městech a obcích. Školení - kurzy - semináře pro Vás!

Vize NEMESIS
Být partnerem v rozvoji potenciálu svých klientů v jejich profesním životě…
Logo NEMESIS building personality
Barvy loga naší společnosti jsou součástí našich materiálů a prezentací připravovaných pro naše klienty a jeho místo na trhu stále budujeme....