Další jméno, další značka: Sweex Europe s hrdostí představuje Yarvik | Tiskovky.info

Další jméno, další značka: Sweex Europe s hrdostí představuje Yarvik

Delft/Brno, 3. května 2011 – Holandský výrobce počítačového příslušenství Sweex Europe představuje značku spotřební elektroniky Yarvik [Jarvik]. Produktové portfolio nové značky Yarvik bude obsahovat MP4 přehrávače, televize, digitální foto rámečky, přenosné DVD přehrávače, tablety a mnoho dalšího.

Prvními produkty Yarvik na českém a slovenském trhu budou 7” tablety a přenosné DVD přehrávače. Produkty budou uvedené v nejbližších týdnech.

TAB210: 7” Tablet
PDV101: 7” Přenosný DVD přehrávač
PDV102: 7” Přenosný DVD přehrávač Dual Screen
PDV109: 9” Přenosný DVD přehrávač

Mezitím budou všechny produkty spotřební elektroniky ze současného portfolia společnosti Sweex rebrandované na Yarvik. Základními hodnotami značky Yarvik jsou: dostupnost, efektivita, mladost a spolehlivost.

Strategie tří značek
Společnost Sweex Europe se rozhodla rozdělit svoje produktové portfolio na tři samostatné značky. Začátkem roku představila streetovou značku Rocking Residence, která uvedla na trh designová sluchátka a „pecky“ do uší. Značku přijal trh výborně. Rocking Residence má svoji vlastní identitu a produkty. To stejné bude platit i pro Yarvik.

Rozdělení portfolia Sweex do tří samostatných značek přinese přehlednost pro resellery, prodejce
a samozřejmě též pro zákazníky. Sweex se tak vrátí ke svým kořenům. Sweex začal působit na trhu před více než 10 lety jako značka zaměřená na počítačové příslušenství a po letech výrazného rozvoje a přesahů do jiných produktových kategorií se chce vrátit k tomuto segmentu.
---------------------------------------------------
Yarvik
Značka spotřební elektroniky Yarvik je dostupnou alternativou. Produktové portfolio zahrnuje MP4 přehrávače, televize, digitální foto rámečky, přenosné DVD přehrávače, tablety a mnoho dalšího. Výrobky Yarvik jsou určeny pro všechny, kteří hledají spolehlivé, atraktivní produkty za vynikající ceny.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 5. 5. 2011 14:24
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.