COMFOR otevřel v pražském Palladiu svou největší prodejnu | Tiskovky.info

COMFOR otevřel v pražském Palladiu svou největší prodejnu

Počet specializovaných prodejen COMFOR v Česku překročil 190 Ostrava, 19. 5. 2011 – Největší česká prodejní síť s IT technikou COMFOR otevřela novou prodejnu v největším českém nákupním centru Palladium přímo v centru Prahy. Na sto metrech čtverečních zákazníci najdou atraktivní sortiment nejznámějších značek, který mohou okamžitě vyzkoušet na vlastní kůži.

Nová prodejna COMFOR nabízí řadu zajímavých a unikátních novinek. Chce být též maximálně přístupná i pro dámy, pro které je připraven speciální sortiment např. flash disků My Memoria s originálními krystaly Swarowski či atraktivní designové notebooky. Podporou něžného pohlaví je i speciální COMFOR poradkyně pro dámy přímo na prodejně.

Prodejna COMFOR v pražském Palladiu nabízí také populární iPady od Apple, které jsou okamžitě skladem, mimořádné množství čteček digitálních knih, atraktivní barevné LCD fotorámečky, desítky notebooků a speciálních příslušenství k okamžitému prodeji.

„Nová COMFOR prodejna je skutečně špičkovým centrem pro všechny milovníky IT techniky. Snažíme se každému zákazníkovi nebo firmě nabídnout maximálně vstřícný a individuální přístup. V naší prodejně si může každý vyzkoušet malou domácí kancelář, funkční notebooky nebo externí harddisky. Samozřejmostí je akceptování kreditních karet a speciální splátkové programy,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel prodejní sítě COMFOR. Stanislav Heža, ředitel COMFOR STORES, dodává: „O možnost vyzkoušet si zboží přímo na prodejně je velký zájem. Naše prodejce pravidelně školíme nejen ve znalosti produktů, ale i kvality prodeje. Návštěva prodejny COMFOR se jistě vyplatí. Zveme vás!“.

O prodejním řetězci COMFOR

Prodejní síť COMFOR s obratem přibližně 1,7 mld. Kč je se svými 191 prodejnami v ČR a 90 na Slovensku největším prodejním specializovaným řetězcem IT v regionu. Jako jedna z mála prodejních sítí nabízí velmi profesionální služby – zrychlení PC a notebooků, opravy i pozáruční servis aj.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 19. 5. 2011 15:29
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.