Cisco ocenilo NextiraOne za vynikající služby zákazníkům ve Velké Británii | Tiskovky.info

Cisco ocenilo NextiraOne za vynikající služby zákazníkům ve Velké Británii

Praha, 6. prosince 2011 – Společnost NextiraOne, přední evropský expert na komunikační služby, obdržela od společnosti Cisco ocenění Customer Satisfaction Excellence Gold Star. Toto ocenění bylo NextiraOne uděleno za vynikající úroveň služeb poskytovaných zákazníkům ve Velké Británii. Britská pobočka NextiraOne získala zlatou hvězdu již podruhé za sebou. Celkem obdržela NextiraOne ocenění Customer Satisfaction Excellence za vynikající úroveň spokojenosti zákazníků již v devíti evropských zemích.

„Uznání společnosti Cisco je pro nás významným úspěchem, vyjadřuje spokojenost našich zákazníků se službami, které jim poskytujeme při navrhování a implementaci řešení Cisco. Naše úsilí soustředíme především na poskytování inovativních řešení Cisco pro datová centra a řešení pro oblast sítí a videa. Jsme rádi, že rozumíme našim zákazníkům a technologiím, které jim pomohou v dosažení jejich obchodních záměrů. Ocenění Gold Star Customer Satisfaction Excellence je jasným důkazem našeho dlouhodobého úspěchu,“ řekl Steven Skakel, ředitel NextiraOne pro Velkou Británii a Irsko.

Společnost Cisco měří úroveň spokojenosti zákazníků, dosahovanou jejími certifikovanými Gold, Silver a Premier partnery, na základě regionálně stanovených cílů a sestavuje vážený průměr z předprodejní a poprodejní podpory, poskytované daným partnerem během dvanácti měsíců. Partneři, kteří dosáhnou nejvyšší úrovně spokojenosti zákazníků, získávají ocenění Customer Satisfaction Excellence Gold Star a lze je vyhledat na stránce Cisco Partner Locator (odkaz Rozšířené hledání).

„Služby zákazníkům jsou základním kamenem programu Cisco Resale Channel Program. Velmi nás těší, že můžeme společnosti NextiraOne předat toto ocenění za vynikající úroveň spokojenosti zákazníků,“ řekl Edison Peres, první viceprezident pro celosvětové prodejní kanály společnosti Cisco.

Cisco Resale Channel Program vytváří platformu pro partnery společnosti Cisco, v jejímž rámci mohou získávat prodejní a technické znalosti i dovednosti pro správu produktů Cisco během celého jejich životního cyklu, potřebné pro poskytování řešení Cisco koncovým zákazníkům. Udělováním specializací a certifikací označuje Cisco odbornost partnerů pro zavádění řešení vycházejících z pokročilých technologií a služeb Cisco. S pomocí auditu zajišťovaného třetí stranou vyhodnocuje program kvalifikaci partnera v klíčových oblastech, jako jsou technologické dovednosti, praktické postupy, spokojenost zákazníků či schopnost poskytovat předprodejní a poprodejní podporu.

NextiraOne je partnerem společnosti Cisco již od roku 1992, s pevnými vztahy ve Velké Británii i v celé Evropě. NextiraOne je zlatým partnerem společnosti Cisco v 11 zemích a je také jejím partnerem pro oblast spravovaných služeb. NextiraOne je nyní držitelem akreditace Cisco Customer Satisfaction Excellence celkem v devíti zemích.

NextiraOne také v mnoha zemích disponuje řadou specializací na pokročilé technologie pro široké spektrum řešení v oblastech jednotné komunikace, bezdrátových sítí, zabezpečení, směrování a přepínání, síťových infrastruktur, úložišť a sjednocených výpočetních prostředí datových center.

Radek Kubeš
Account Director
radek.kubes@virklis.cz

Vydáno: 6. 12. 2011 13:50
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: NextiraOne Czech (NEověřený zdroj [?])
NextiraOne je evropská společnost, která navrhuje, instaluje a spravuje řešení na podporu obchodních procesů a komunikační služby pro více než 60 000 zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru. S využitím vysoké specializace v oblasti komunikací, zahrnující datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, zabezpečené síťové infrastruktury a řízené služby, pomáhá NextiraOne svým zákazníkům s transformací jejich organizací a s jednodušším využitím komplexních technologií.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 16 zemích Evropy a v USA s více než 4 300 zaměstnanci. Společnost NextiraOne zaměstnává přes 2 500 kvalifikovaných servisních expertů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.

*NextiraOne a logo NextiraOne jsou registrované ochranné známky společnosti NextiraOne LLC.