Čeští kreativci pomáhají Dětskému krizovému centru | Tiskovky.info

Čeští kreativci pomáhají Dětskému krizovému centru

Handmade portál www.simira.cz ve spolupráci s Dětským krizovým centrem pořádá soutěž KREATIVCI DĚTEM. Patronství nad soutěží se ujaly herečky Adriana Sobotová, Jarmila Švehlová a moderátorka Patricie Strouhalová.

Slapy n. Vltavou 9. 12. 2015 - Druhou adventní neděli odstartovala na druhém největším handmade portálu České republiky soutěž KREATIVCI DĚTEM. Úkolem kreativních tvůrců je ztvárnit v libovolném řemeslném výrobku logo Dětského krizového centra – konkrétně medvídka se zalepeným očkem.
Výrobky bude hodnotit porota. Druhá série vítězů vzejde z veřejného hlasování.
„Spříznění s Dětským krizovým centrem jsme cítili od první schůzky. Přemýšleli jsme, jak využít potenciálu 10 tisíc registrovaných uživatelů našeho portálu, tedy lidí, kteří buď sami tvoří, nebo ruční práci obdivují. A tak se zrodila myšlenka vytvořit něco většího, něco, co osloví více lidí, kteří o tématu budou mluvit a šířit povědomí a problematice ohrožených dětí. Třeba zrovna mezi nimi bude někdo, kdo ve svém okolí vídá nějaký takový případ a odhodlá se zvednout sluchátko a přivolat pomoc, kterou Dětské krizové centrum zajistí na profesionální úrovni," řekla nám o vzniku soutěže zakladatelka portálu www.simira.cz Radka Rosenbergová.
Soutěže se může zúčastnit aktivně, vlastním výrobkem nebo jako hlasující každý registrovaný návštěvník portálu www.simira.cz.

Radka Rosenbergová
jednatel
info@simira.cz
www.simira.cz

Vydáno: 10. 12. 2015 8:37
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: Simira Art, s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Společnost Simira zprostředkovává prodej rukodělných, řemeslných a designových výrobků v limitovaných edicích na portále www.simira.cz.

K dnešnímu dni (1.11.2015) nabízí na Simiře své zboží více než 3 600 tvůrců, řemeslníků a designérů. Nabídka čítá více než 100 000 položek.