Brněnský Avion Shopping Park uspořádal Valentýnskou soutěž | Tiskovky.info

Brněnský Avion Shopping Park uspořádal Valentýnskou soutěž

Brněnský Avion Shopping Park zpříjemnil každoroční valentýnské nákupy zajímavou soutěží. Doprostřed Obchodní Galerie umístil obrovské srdce naplněné červenými baňkami různé velikosti. Úkolem soutěžících bylo uhodnout, kolik těchto baněk srdce obsahuje.

Odesláním sms zprávy mohli soutěžící od 1. do 14. února, dne sv. Valentýna, tipovat jaký je počet baněk, které velké srdce obsahuje. Kdo se nejvíce přiblížil skutečnému počtu baněk, mohl vyhrát od společnosti NECKERMANN eurovíkend pro dvě osoby v Paříži „městě zamilovaných“. Ani ostatní soutěžící nezůstali bez cen. Elektroniku věnovala společnost ELECTRO WORLD, slevové kupony na nákup zboží pak JACKPOT & COTTONFIELD či DRAPA SPORT. Restaurace McDonald’s darovala do soutěže poukázky na jídlo. Celkem byly v soutěži rozdány ceny v hodnotě 50 tisíc korun. Slavnostní vyhlášení výsledků probíhalo za podpory Rádia Kiss Hády včetně přímého vstupu do vysílání.
Srdce bylo umístěno v Galerii Avion Shopping Parku Brno: „Na místě opravdu nebylo možné srdce přehlédnout,“ říká Darina Kozáková, vítězka soutěže. Její tip 3664 se od správného počtu 3635 odchýlil pouze o 29 baněk! „Kuličky jsem rozhodně nepočítala, nemám na to trpělivost. Byl to opravdu odhad, takový dost náhodný tip…“ dodává. „Chvilku jsme se jen tak pro sebe s manželem u srdce sázeli a pak každý poslal svou SMS. Každopádně nám soutěž zpříjemnila víkendové nakupování.“ Přesný termín víkendu v Paříži si vítězka ještě nevybrala. „Zatím jsem neměla štěstí něco někde vyhrát. Ale s vybíráním termínu určitě nebudu mít problém, je to příjemná zpráva.“ Třiatřicetiletá školitelka telefonních operátorů nebyla jediná, kdo si v sobotu 16. 2. odnesl cenu.
Do finále soutěže postoupilo celkem 14 soutěžících. Druhý nejbližší tip zaslala slečna Jitka Floralová, jejíž odhad se lišil o pouhých 49 baněk. Vyhrála tak poukázku na nákup zboží v obchodě JACKPOT & COTTONFIELD a vysoušeč vlasů od společnosti ELECTRO WORLD. Ani další soutěžící se svým odhadem od správného výsledku příliš neodchýlili. O 79 baněk podcenil objem srdce pan Robert Kalužík, o 99 pak pan Milan Daněk. Naopak o 107 baněk více hádala paní Ivana Jordánková. Většina soutěžících byla přítomna slavnostnímu vyhlášení, a tak si ceny mohli převzít osobně přímo v Avion Shopping Parku Brno.
Cílem soutěže v Avion Shopping Parku Brno bylo především zpříjemnit nákupy svým zákazníkům a připomenout svátek zamilovaných – den svatého Valentýna. Avion Shopping Park se jako první nákupní centrum vybudované v Brně dlouhodobě snaží vytvářet jedinečné prostředí pro příjemný rodinný nákup a pokračovat v nabídce těch nejlepších nákupních možností v Jihomoravském kraji.
Mezi nejdůležitější benefity Avion Shopping Parku Brno patří především atraktivní skladba hlavních nájemců – IKEA, Electro World a Tesco. K dalším bonusům patří bezplatná kyvadlová autobusová doprava, oblíbený dětský koutek, bezplatné bezdrátové připojení k internetu a cyklostezka, která z Avion Shopping Parku činí jediné nákupní centrum v Brně dosažitelné příjemnou jízdou podél řeky Svratky na kole či in-line bruslích.

Ondřej Kopecký
ondrej.kopecky@marco.eu

Vydáno: 27. 2. 2008 12:09
Kategorie: Zábava
Název zdroje: MARCO reklamní agentura, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
MARCO/BBN - komunikační full servisová agentura. Součástí globální komunikační sítě BBN. Specializované divize: MARCO Public Relations (kancelář Brno), MARCO Event Marketing (kancelář Brno), MARCO International (kancelář Praha), MARCO creative (webdesign, multimedia, kancelář Brno), Oddělení promotion a produkce v reklamě (členství v Mezinárodní organizaci PSI, kancelář Brno).