AT Computers získal do distribuce produkty ZyXEL | Tiskovky.info

AT Computers získal do distribuce produkty ZyXEL

Ostrava, 1. 7. 2011 – Společnost AT Computers bude od 1. července nabízet špičková síťová zařízení ZyXEL. Stává se novým autorizovaným distributorem kompletního produktového portfolia této populární značky. Status platí pro český i slovenský trh.

Přední výrobce aktivních síťových technologií pro malé a střední firmy (SB/SMB) je lídrem trhu v segmentu IP bezpečnosti. AT Computers bude zajišťovat nejen prodej výrobků, ale i kompletní spektrum služeb, včetně certifikačních školení nebo předprodejní, marketingové, technické a servisní podpory, kterou zajišťuje lokální zastoupení ZyXEL v České republice.

„ZyXEL je v oblasti síťových zařízení pojmem a jsme rádi, že můžeme svým obchodním partnerům a zákazníkům nově nabízet i tyto produkty. Poskytneme značce naše marketingové know-how,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Produktovým manažerem AT Computers pro značku ZyXEL je Lukáš Santarius.

O společnosti ZyXEL
ZyXEL Communications Corp. má sídlo na Tchaj-wanu (Hsinchu) a je předním světovým dodavatelem kompletních síťových řešení. Rozsáhlá nabídka IP síťových řešení společnosti ZyXEL zahrnuje přístupové centrální multiplexery (COE), koncová zařízení pro instalaci u zákazníka (CPE), bezpečnostní zařízení a bezdrátová zařízení. Společnost ZyXEL pomáhá malým a středním organizacím a poskytovatelům služeb k zajištění výkonné a spolehlivé sítě. ZyXEL úzce spolupracuje s prodejci síťových zařízení, telekomunikačními společnostmi, poskytovateli služeb a dalšími velkými organizacemi po celém světě.

Více informací o společnosti ZyXEL naleznete na stránkách www.zyxel.cz nebo www.zyxel.com.

O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 1. 7. 2011 10:01
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.