AT Computers umožní platit dobírky kartou | Tiskovky.info

AT Computers umožní platit dobírky kartou

Platby doběrečného kartou a spousta nových služeb při doručování na soukromou adresu. Ještě před koncem roku s těmito novinkami přichází jeden z největších českých a slovenských IT distributorů, společnost AT Computers. Slibuje si od nich větší pohodlí pro resellery i jejich zákazníky.

Kromě možnosti uhradit dobírku platební kartou se nejvíce rozšířily právě služby zaměřené na koncové zákazníky. Patří mezi ně například oznámení o doručení zásilky den předem nebo ráno v den doručení pomocí e-mailu nebo SMS. Předpokládaný čas doručení bude přitom zákazníkům k dispozici online na stránkách společnosti DPD (www.dpd.cz), která pro AT Computers zásilkové služby zajišťuje.

AT Computers spouští také další podobné služby. Pokud je kurýr schopen upřesnit čas doručení, zavolá zákazníkovi během dne, aby věděl, kdy ho může očekávat. V případě neúspěšného pokusu o doručení pak zákazník dostane informační e-mail. K svému balíku se přitom snadno dostane – na speciálních stránkách www.chcisvujbalik.cz si může nastavit nový termín i adresu doručení.

O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,0 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 16. 12. 2009 13:22
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.