30.9.2008 - Den Prány v Praze | Tiskovky.info

30.9.2008 - Den Prány v Praze

Informativní přednáška o možnostech zvýšení odolnosti proti stresu, nabytí příjemných pocitů a uvolnění v naší moderní výkonné společnosti, která se koná 30. září v konferenčním centru kláštera Břevnov.

Přepětí, přibývající tělesná námaha, vyčerpání, vnitřní prázdnota, psychické týrání, stres…… to jsou každodenní útoky na Vaši nenarušenou osobnost, kterými se v dnešní době zabývá mnoho forem medicíny, terapií, ale i doplňkových oblastí, jako např. pránické léčení

"Co se stane, když nebude dělat vůbec nic – Co myslíte? Co víte?“

Zaktivujte se včas!
Naučte se jednoduché a rychle aplikovatelné cviky.
Získejte důležitý klíč ke zlepšení zdravotního stavu.
Užijte si období penze v lepší kondici.
Objevte dlouho utajované poznatky o oběhu energie v člověku...
….. a to v jednoduchém a v praxi osvědčeném systému, který se momentálně velmi rychle rozšiřuje v USA a 99 jiných zemích světa!

UDĚLEJTE tedy něco HNED teď…..

Pránické léčení v České republice
Od podzimu 2008 nabízí MCKS Pranic Healing ČR pránické léčení také v České republice.
"Chceme pozvat všechny, kteří by chtěli výrazně zaktivovat svůj každodenní život a doplnit jej energií, kteří preventivně hledají řešení vedoucí k uvolnění a dosažení lepšího zdravotního stavu, kteří se chtějí aktivně podílet na zdokonalení svého zdraví, a to nezávisle na tom, zda se u nich již objevují disharmonické stavy, uvítáme i podnikatele/podnikatelky, kteří pro sebe a své zaměstnance/zaměstnankyně hledají možnosti pro zvládnutí stresových stavů a dosažení vyšší výkonností a pocitu radosti.
Za angažovanou, seriózní, vysoce kvalitní energetickou technologii považujeme otevření českého národa novým formám aplikací, které smysluplně doplňují zdravotní systém a v podobě pránického léčení nabízíme jednu z nejlepších možností. Naši poradci budou v den prány, který se koná v Praze, k dispozici při individuálních a poradenských konzultacích, a to v českém, anglickém a německém jazyce. Kromě jiného budou na informativních přednáškách k tomuto tématu, které se budou konat ve 13:00 a 19:00 hodin, cíleně poskytovány informace o metodice. Účast na tomto semináři je samozřejmě bezplatná“, říká Marion Hopfgartner z MCKS Pranic Healing ČR.

Od října 2008 nabízí MCKS Pranic Healing ČR také vzdělávací program, který je možné absolvovat buď celý, nebo si vybrat jednotlivé semináře tohoto programu. Vzdělávací program je zakončen udělením mezinárodního diplomu „Associate Pranic Healer“!

Pránické léčení je vysoce efektivní doplňková metoda.
Prána (termín z indického sanskrtu) znamená životní energie nebo vitalita.
Uživatel pránického léčení se při své práci zabývá stavem energie v těle svých klientů a znalostmi týkajícími se energetických pochodů v těle.
Víme, že se při psychických onemocněních vždy projevuje disharmonie také v energetickém poli (auře) a centrech energie (čakrách).

Použitím základních technik metody Pranic Healing:
1) očistou postižených míst a center energie,
2) přísunem nové energie do očištěných oblastí
dostávají aura i energetická centra impuls, který zpravidla vede k tomu, že síly v tělech klientů, které podporují uzdravení, reagují silněji.

Mnoho uživatelů této metody informuje o tom, že díky pránickému léčení dochází nejen k aktivaci sil podporujících uzdravení, ale zlepšuje se také celkový zdravotní stav, vitální energie a radost ze života

Léčení pránou je doplňující metoda! Uživatel metody Pranic Healing nestanoví žádné lékařské diagnózy, nepraktikuje žádné terapie v lékařském smyslu a nebrání korektnímu provádění odborných lékařských a jiných terapií. Právě naopak, léčení pránou je také lékaři používáno jako velmi efektivní doplňující metoda, částečně již také v oblasti klinické medicíny.

Jelikož je každý veřejný projev energie, má tato věda velký význam ve všech oblastech lidského života, ve vztazích a pracovních situacích.

Celosvětové hnutí. Učení mistra Sui již bylo přeloženo do 27 jazyků, vyučuje se ve více než 70 (100?) zemích a stále více se prosazuje také ve školním lékařství. Od roku 2000 byly lékaři, terapeuty a univerzitními profesory prováděny četné výzkumy v oblasti pránického léčení. Ve více než 20 zemích – také v Rakousku, Německu a Švýcarsku – jsou „Pranic Meds“, lékaři, kteří používají metody pránického léčení. V nemocnicích v USA, Anglii, Francii, Itálii, Jižní Americe, na Filipínách a v Indii (také v některých nemocnicích v Německu) je vedle školního lékařství léčení pránou uznávanou doplňkovou terapeutickou metodou. Pránické léčení bylo v Rakousku zařazeno do programu institutu pro práci s energií. „Dnes, po více než 2 letech intenzivní konvenční terapie proti rakovině, navrácení choroby a balancování na hranici mezi životem a smrtí při transplantaci kmenových buněk mohu s plným přesvědčením říci, že metody pránického léčení silně přispěly k mému uzdravení, nebo v podstatě umožnily mé vyléčení", tvrdí Klaus Wagner, bývalý pacient trpící chorobou Morbus Hodgkin, o práci institutu.

Místo a čas přednášky:

Klášťer Břevnov,
Hotel Adalbert
Markétská 1, 169 00 Praha 6

Úterý, 30. září
13.00-19.00 Přednášky o pránickém léčení
14.00-18.00 Bezplatné sezení s aplikací metodo pránického léčení (délka jednoho sezení. 15-30 minut)

Navíc:
osobní poradenství pro firmy, managery, zdravotnická zařízení a pro každého zájemce
informace, knihy zabývající se tématem pránického léčení atd.

Více informací a přihlášky:
www.mckspranichealing.cz
office@mckspranichealing.cz
Tel. 0043 664 50 78 729

Vydáno: 17. 9. 2008 16:36
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: MCKS Pranic Healing CZ (NEověřený zdroj [?])