EKOSPOL zahájil výstavbu druhé etapy projektu Viladomy Uhříněves | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


EKOSPOL zahájil výstavbu druhé etapy projektu Viladomy Uhříněves


03.05.2011, Praha – EKOSPOL, jeden ze tří největších rezidenčních developerů v České republice dle podílu na trhu prodaných bytů, zahájil počátkem května 2011 výstavbu druhé etapy bytového areálu Viladomy Uhříněves. Další dva nové bytové projekty, Panorama Kyje II a Nové Měcholupy II, začne EKOSPOL stavět ještě v létě letošního roku.

Výstavba druhé etapy bytového areálu Viladomy Uhříněves přišla takřka na den přesně rok po zahájení první etapy a bude dokončena v létě příštího roku.

Vysoká předprodanost a financování z vlastních zdrojů
Tradiční přednosti developerské společnosti EKOSPOL, tedy vysoká předprodanost ještě před začátkem výstavby a financování výhradně z vlastních zdrojů, charakterizují také projekt Viladomy Uhříněves. V první etapě projektu Viladomy Uhříněves EKOSPOL právě dokončuje celkem 78 nových bytů ve čtyřech dvou až třípodlažních viladomech. Téměř tři měsíce před dokončením je projekt vyprodán z více než 91 % – EKOSPOL aktuálně eviduje posledních 7 neprodaných bytů.

V druhé etapě je v momentě zahájení výstavby z 58 bytů prodáno již 25. To představuje předprodanost přasahující 43 %. „Výborná úroveň předprodejů nás utvrzuje v přesvědčení, že právě nabídka naší společnosti nejlépe vystihuje současnou poptávku. Tedy bydlení v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností a za férovou cenu,“ myslí si Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva EKOSPOL a.s. Ceny bytů v Uhříněvsi začínají na 39 tisících Kč za metr čtvereční včetně DPH.

Koncepce projektu
Bytový areál Viladomy Uhříněves nabídne ve dvou etapách celkem 136 nových bytů umístěných v nádherné mikrolokalitě v sousedství luxusní vilové čtvrti. Bude tvořen sedmi viladomy s dvěma podlažími a třetím ustupujícím podlažím. Architektonické řešení je koncipováno tak, aby se domy staly harmonickým prvkem v okolní zástavbě a citlivým propojením bytových domů se stávajícími vilami. Součástí bytů v přízemí jsou velké předzahrádky, které dává EKOSPOL k bytům zdarma. Byty v horních podlažích mají díky ustupujícím patrům rozlehlé terasy.

Další projetky se začnou stavět již v létě
Ještě během letošního léta plánuje EKOSPOL zahájit výstavbu dvou dalších bytových areálů. Půjde o celkem 90 bytů v projektu Panorama Kyje II a 136 bytů v projektu Nové Měcholupy II. Také tyto bytové projekty charakterizuje velmi vysoká předprodanost, ještě před zahájením výstavby je v Měcholupech prodáno více než 61 % bytů a v Kyjích dokonce přes 72 %.

„Vysoká předprodanost našich projektů ještě před zahájením výstavby a především fakt, že všechny dokončené byty jsou vyprodané, nás velice těší. Dokazuje, že poptávka po bytech je v Praze stále vysoká, a že klienti dávají v dnešní době přednost skutečné kvalitě za férovou cenu,“ pochvaluje si výborné výsledky Korec. „V reakci na zvýšenou poptávku po našich bytech dáme ještě letos do prodeje další byty v nových etapách stávajících projektů a některé zbrusu nové projekty. Půjde především o dalších 90 bytů ve třetí etapě projektu Panorama Kyje, 103 bytů v domě C projektu Nové Měcholupy, 150 bytů v první etapě nového projektu Výhledy Barrandov a 80 bytů v první etapě bytového areálu Viladomy Dubeč,“ vypočítává Korec.







Kontakt:

Milan Jankovský
PR & marketing
marketing.2@ekospol.cz
www.ekospol.cz/?utm_source=tiskovky
602124696
233372021


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 3. 5. 2011 13:23
Kategorie: Reality
Název zdroje: EKOSPOL a.s. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Prodáváme nejlevnější nové byty po celé Praze! 1+kk za 1,4 mil., 2+kk za 1,9 mil., 3+kk za 2,7 mil. Kč! Výrazné slevy na byty v Kyjích, Uhříněvsi, Písnici, Měcholupech a Vinoři. 19 let na špičce trhu, 8 000 klientů. Stavíme výhradně z vlastních finančních prostředků - 100% jistota dokončení stavby!
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.