AT Computers získala do distribuce značku ARMOR | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


AT Computers získala do distribuce značku ARMOR


Ostrava, 21. 2. 2011 – Společnost AT Computers, jeden z největších IT distributorů na českém a slovenském trhu, bude prostřednictvím svých distribučních kanálů nově nabízet i kompletní portfolio produktů ARMOR. Tato značka je evropskou jedničkou ve výrobě alternativního spotřebního materiálu pro faxy a laserové, inkoustové nebo jehličkové tiskárny předních světových značek.

OARMOR je původně francouzská firma, která byla založena již v roce 1922. V současnosti už jde o velkou nadnárodní skupinou s 16 pobočkami a 8 moderními výrobními závody. Je světovým lídrem v termotransferových technologiích a její roční obrat společnosti je 145 milionů eur. Klíčové logistické centrum společnosti leží také v České republice – konkrétně v Českých Budějovicích.

„Snažíme se svým obchodním partnerům nabízet stále nové distribuční možnosti. ARMOR patří mezi stabilní značky, které jsou na trhu dlouhodobě úspěšné, a my jsme rádi, že jim můžeme u nás poskytnout komplexní obchodní servis,“ říká marketingový ředitel společnosti AT Computers Martin Wanke.

AT Computers tak navazuje na své obchodní úspěchy z poslední doby, kdy do distribuční sítě získalo řadu významných firem jako Apple, Xerox či Canon. I díky tomu vykázalo v uplynulém roce téměř 10procentní nárůst obratu.

Produktovým manažerem pro značku ARMOR u společnosti AT Computers je Jacek Frant.



O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.










Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 25. 2. 2011 9:19
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.