Úspěšný první měsíc nákupní Galerie Fénix | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Úspěšný první měsíc nákupní Galerie Fénix


Už celý měsíc mohou obyvatelé městské části Prahy 9 – Vysočan nakupovat v nové Galerii Fénix na Náměstí OSN, jejíž stavbu financovala investorská společnost Czech Property Investments. Všestranně orientovaná nákupní galerie nabízí kromě obchodů a každodenních služeb také fitness centrum a food court.

V den otevření 13. března navštívilo nákupní Galerii Fénix přes 35 tisíc lidí. Následná každodenní návštěvnost předčila očekávání investorské společnosti Czech Property Investments i vedení galerie. „Předchozí měsíc ukázal, že si Galerie Fénix své zákazníky našla. Denně navštěvují galerii tisíce lidí z Vysočan i ti, kteří zdejší dopravní křižovatku využívají k přestupu na další spoje. Skvělé dopravní spojení je jednoznačně jednou z největších výhod Galerie Fénix,“ potvrdil Luděk Stecker, center manager Galerie Fénix.

Galerie Fénix se stala oblíbeným, pravidelným cílem každodenních nákupů. Na nedostatek zákazníků si nestěžují ani místní provozovatelé restaurací, kaváren a fast foodů. Fitness a wellness centrum I´M FIT si už vytvořilo významnou skupinu privátních zákazníků, která dnes čítá přes 250 klientů. Zdá se, že galerie funguje bez chybičky. „To určitě ne. Stále je co zlepšovat. Velkou roli v tom však hrají právě sami zákazníci, kteří se prostřednictvím webových stránek k podobě galerie vyjadřují,“ přiznává Luděk Stecker. „Na základě jejich podnětů například zdokonalujeme informační a navigační systém, přidáváme do prostor pasáží více zeleně nebo připravujeme otevření dětského koutku. Galerie je tu pro lidi, jejich názor je pro nás tedy podstatný,“ dodává.

Kromě aktuálních nabídek obchodníků a místních provozoven chce Galerie Fénix udržet přízeň zákazníků také celoroční akcí s názvem Rozdáváme milion. V několika fázích v rámci menších eventů tak během celého roku 2008 rozdá jeden milion korun.


Více informací o společnosti a projektech najdete na www.galeriefenix.eu a www.cpi.cz.








Kontakt:

Michaela Winklerová
Public Relations
winklerova@aetna.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 17. 4. 2008 11:16
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: Komunikační agentura AETNA (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Full servisová komunikační agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.