Firemní dobrovolnictví – Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) - ,,Kontakt 2010“ | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Firemní dobrovolnictví – Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) - ,,Kontakt 2010“


Dne 17.9.2010 uspořádala Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) setkání svých zaměstnanců, kde se v rámci programu uskutečnily i prospěšné práce formou firemního dobrovolnictví. Firemní dobrovolnictví zaměstnanců VZP bylo realizováno v prostorách Hospitalu Kuks a to již v návaznosti na dřívější pozitivní zkušenosti z obdobné akce firemního dobrovolnictví v tomto areálu. Desítky zaměstnanců VZP se v roli firemních dobrovolníků již angažovali při mytí oken nebo úklidu a vyčištění pozemků patřících k areálu.
Za Všeobecnou zdravotní pojišťovnu tento projekt firemního dobrovolnictví koordinovala paní Mgr. Věra Applová, vedoucí oddělení personálních záležitostí KP Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR.
Vedle týmu společnosti Kasty, s.r.o. v čele s panem Mgr. Jiřím Kastnerem, MBA, patří dík také celému týmu zaměstnanců Všeobecné zdravotní pojišťovny. Na místě je i poděkování panu kastelánovi Hospitalu Kuks Liboru Švecovi, který firemnímu dobrovolnictví vychází vstříc.

Vzdělávací společnost Kasty, s.r.o. pracuje v oblasti rozvoje a vzdělávání firem již od roku 1999. Naše služby související s interním marketingem a rozvojem firemních kultur zahrnují rovněž organizaci firemního dobrovolnictví, které dnes stále častěji naplňuje společenskou odpovědnost firem. Firemní dobrovolnictví, je obecně prospěšná činnost, kdy zaměstnavatel poskytne vybranému subjektu práci a čas svých zaměstnanců. Důležitý je i fakt, že se jedná o společnou podporu zaměstnavatelem a zaměstnancem: zaměstnanci pomáhají svou prací, znalostmi a elánem a zaměstnavatel hradí všechny spojené náklady. ,,Více informací o firemním dobrovolnictví lze získat na www.firemnidobrovolnictvi.cz“, představuje firemní dobrovolnictví Mgr. Jiří Kastner, MBA, konzultant a kouč společnosti KASTY, s.r.o.








Kontakt:

Michaela Novotná
Project manager
michaela.novotna@kasty.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 24. 9. 2010 10:54
Kategorie: Personalistika
Název zdroje: Kasty s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost KASTY, s.r.o. je zaměřena na rozvoj a efektivní využití potenciálu organizaci, firem i jednotlivců.

Společnost KASTY, s.r.o. se specializuje na strategický marketing a řízení lidských zdrojů.
Obě tyto oblasti spojuje naše specializace na interní HR marketing.

Činností společnosti KASTY, s.r.o. jsou poradenské a konzultační služby, projektový management a rozvojové aktivity včetně vzdělávacích kurzů.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.