COMFOR přináší nové služby pro koncové zákazníky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


COMFOR přináší nové služby pro koncové zákazníky


Ostrava, 23. 8. 2010 – Společnost COMFOR nabízí prostřednictvím své sítě specializovaných prodejen COMFOR řadu nových služeb pro své zákazníky. Zkušení specialisté vyřeší přímo v prodejně jakýkoli technický problém na notebooku nebo PC anebo jsou schopni zařídit servis u zákazníka doma. Poradí si i s problémy nových smartphonů Apple iPhone a HTC.

COMFOR garantuje servis pro všechny, což se týká jak běžných zákazníků, tak i firem, které by chtěly těchto nových služeb využít. V prodejnách COMFOR může klient přímo sledovat opravu svého stroje. Servisu se dostane i těm zařízením, kterým již vypršela záruční doba a jejichž majitelé by potřebovali opravit například prasklý pant na notebooku, vyměnit ventilátor či pouze pořádně vyčistit svého miláčka. Pracovníci prodejen COMFOR skutečně opravují, nevyměňují pouze součástky. Navíc je na každou opravu poskytnutá záruka.

Nové služby se zároveň prezentují i novým způsobem. „Tyto služby komunikujeme prostřednictvím našeho COMFORáčka, který ukazuje na všechny jejich dimenze – rychlost, schopnost vyladit a zrychlit vaše zařízení a záruční i pozáruční servis. Zapracovali jsme také na ceníku služeb tak, aby byl pro zákazníky co nejpřijatelnější,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.



O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,0 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.









Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 26. 8. 2010 8:49
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.