První pomoc - záchrana života v extrémní situaci | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


První pomoc - záchrana života v extrémní situaci


Dne 25.9. a 9.10.v Brně a 2.10. v Praze pořádá SHOCK Training Centre s podporou Fakultní nemocnice Brno kurz první pomoci pro jachtaře. Krizové situace vyžadují krizová řešení. Kurz se soustředí na situace, kdy příjezd zachranářů může být až za několik hodin nebo dnů.

„Pronájem lodí, plavba na moři a jachting všeobecně je jednou z mála svobodných aktivit v dnešním světě. Ta svoboda je ale vyvážena odpovědností za jachtu i posádku, kterou kapitán osobně přebírá. Romantické kotvení v opuštěné zátoce daleko od civilizace se může jediným bodnutím vosy změnit v dramatický boj o život a v takové situaci je každá rada drahá. Patříte-li k těm, kteří chtějí být na možná rizika dobře připraveni, jistě Vás zaujme unikátní jednodenní kurz první pomoci, který podle mezinárodních standardů připravila firma SHOCK www.shock.cz ve spolupráci s odborníky z Fakultní nemocnice v Brně." říká Zdena Kapičková z ALTUMARE Brno.
Kurz je jednodenní a osnova kurzu i kurz sám je certifikován. Minimální věk pro účastníky kurzu První pomoc pro jachtaře - First Aid Emergency Yacht je 18 let. Všechny tréningové materiály účastníci dostanou na místě a jsou zahrnuty v ceně. Počet účastníků pro optimální průběh kurzu je 8-16.
Lektoři vybraní pro tyto kurzy mají vztah k jachtingu a podají netradičním způsobem velké množství informací. Účastníci si sami vyzkouší poskytování první pomoci.
V ceně jednodenního kurzu je obsaženo přístrojové vybavení simulátory i dostatek zkušebních vzorků obvazových materiálů.
Garantem jachtařské části kurzu je firma Altumare www.altumare.cz . Cíl kurzu je naučit jachtaře základy záchrany života na moři nezbytné pro poskytnutí první pomoci a udržení života do příjezdu lékaře.
Cena za kurz je 3.120,- Kč vč.DPH, při hromadné objednávce sleva. Kurzy je možné připravit individuálně i v jiných termínech ev. i jen v základním rozsahu norem první pomoci.
Informace, rezervace, přihlášky na www.shock.cz , na telefonu 603425866, nebo osobně v SHOCK Training Centre ve školicím centru InGarden, Nad Primaskou 292/45, Praha 10

Ing. Josef Horešovský









Kontakt:

Barbora Horešovská
jednatel
horesovska@shock.cz
+420603485193
+420274780575


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 12. 8. 2010 11:03
Kategorie: Sport
Název zdroje: SHOCK,s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Eventová a školicí firma SHOCK. V rámci školení vypisujeme stále nové otevřené i certifikované kurzy pro odborníky i veřejnost. Jako eventová agentura zajišťujeme pro své klienty plný servis při pořádání konferencí i jiných akcí, pro menší školení pronajímáme vlastní prostory ve školicím centru InGarden v Praze 10.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.