Soare sekt a.s. spouští podzimní kampaň pro Dorato | Tiskovky.info

Soare sekt a.s. spouští podzimní kampaň pro Dorato

/Praha, 15. listopadu 2007/ Pod názvem „Ráda to Dorato“ proběhnou v příštích 3 týdnech regionální promo akce ke značce Dorato. Provokativní promotion, v jejímž rámci budou sexy odění mladíci asistovat ženám při nakupování, podporuje TV spot, nový internetový reklamní spot s Nicol Lenertovou a Vyvoleným Danem Holovským a webové stránky www.radatodorato.cz. Promo akce se koná ve 22 městech ČR od 15.11. do 2.12. 2007 v hypermarketech Hypernova a Globus vždy od 12 do 20 hodin.

Týmy sympatických mladíků nabídnou v odpoledních a večerních hodinách nakupujícím ženám doprovod; pomohou s nákupním košíkem, nákup dají do tašek a případně ho odvezou až do auta. Navíc ochotně zapózují ke společné fotografii.

Fotografie budou automaticky zařazeny do internetové soutěže na webu radatodorato.cz, kde se bude hodnotit nejpovedenější snímek. Hlavní výhrou této nové promotion jsou předvánoční úklidy "Jaké ženy ještě nezažili" a zájezdy dle vlastního výběru. Více o předvánočním úklidu se ženy dozví ze spotu, který je ke stažení na webových stránkách radatodorato.cz.

„Od kampaně si slibujeme v zvýšení prodejů v předvánočním období a posílení positioningu značky. Jsme přesvědčeni, že zaujmeme především ženy, které se rády baví,“ říká Ing. Martin Sochor, marketingový ředitel, Soare sekt a.s..
Ing. Jana Mocová, brand manažerka, k tomu dodává: “Značka Dorato prošla redesignem a naší prioritou je podpora prodeje v off-tradu. Věříme, že vtipný koncept osvěží podzimní nákupy.“

Kampaň podpoří TV spot, virální reklama na internetu uvozující hlavní výhru promotion, lifestylově řešené internetové stránky www.radatodorato.cz s pestrou nabídkou zábavy a POS materiály.

Magdalena Dobruská
PR consultant, ag. PLAYGROUND
magdalena@eplayground.cz

Vydáno: 15. 11. 2007 12:54
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Soare Sekt (NEověřený zdroj [?])
Společnost Soare sekt a.s. je druhým největším výrobcem šumivých vín v České republice a celkovým objemem produkce patří do první pětice nevýznamnějších tuzemských vinařských producentů. Své výrobky produkuje nejmodernějšími výrobními postupy, z nejlepších dostupných surovin a s vypracovaným systémem řízení kvality. Její produkty jsou s úspěchem prezentovány na významných kulturních a společenských událostech v ČR i v zahraničí, získávají ocenění na prestižních domácích i mezinárodních soutěžích vína. O dobré kvalitě svědčí i mnohá vítězství a dobrá umístění v nezávislých hodnoceních pořádaných nejčtenějšími periodiky v Čechách. Vedle působení na českém trhu se prosazuje i na mnoha dalších obchodních teritoriích, zejména v zemích střední a východní Evropy. Nicméně s jejími výrobky je možné se setkat ve více než třiceti zemích celého světa.