WIA spouští předplacený iDSL Internet | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


WIA spouští předplacený iDSL Internet


STÁHNOUT wia-idsl-logo.png (maximální velikost 0,5 MB)

Praha, 5. května 2014 - Společnost WIA, inovativní poskytovatel telekomunikačních služeb, dnes uvedla novou generaci vysokorychlostního internetu na technologii DSL pod názvem WIA iDSL Internet, tzv. instantní DSL internet. Na trh se tak dostává unikátní služba, která je založena na modelu předplatného a poskytuje vždy maximální možnou rychlost.

„Je mi potěšením, že se naše dlouholeté zkušenosti z oblasti předplacených služeb pro domácnosti podařilo promítnout i do portfolia DSL internetu a přinést tak službu bez jakýchkoli úvazků. Zaměřili jsme se zejména na vytvoření jednoduché služby bez variant a složitých kombinací. Zákazníky proto ani nezatěžujeme výběrem z rychlostí. Za jednotnou cenu 449 korun měsíčně dodáme vždy technologicky možné maximum,“ říká Filip Malina, jednatel společnosti WIA.

WIA iDSL Internet je velmi flexibilní jak při zřízení, tak při případném ukončení. V obou případech zákazník neplatí žádné poplatky. Objednávky služeb a zařízení jsou přijímány prostřednictvím webu http://idsl.wia.cz, online chatu nebo telefonicky. Modem je zaslán až domů a dokud zákazník předplácí, je internetové připojení aktivní. V případě, že se uživatel rozhodne ukončit čerpání služby, jednoduše si už nepředplatí. Minimální období předplatného je jeden měsíc.

Nové iDSL si na nic nehraje a je určeno pro uživatele, kteří hledají spolehlivé a efektivní připojení na doma. Pro náročné zákazníky jsou připraveny garantované služby pro firmy.

Kompletní informace o internetovém připojení WIA iDSL Internet naleznete na http://idsl.wia.cz .








Kontakt:

Markéta Mýtinová
PR & Marketing Manager
mytinova@wia.cz
www.wia.cz
+420 603 531 647
+420 246035422


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 5. 5. 2014 15:18
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: WIA spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost WIA spol. s r. o. byla založena roku 2002 a patří k největším českým poskytovatelům mikrovlnného i metalického připojení. Dále nabízí nejmodernější služby jako je Voice over IP, sítě VPN nebo garantovanou kvalitu IP služeb. Tyto služby poskytuje se zaměřením jak na koncového zákazníka, tak i na firemní klientelu ve spolupráci s národními i mezinárodními telekomunikačními operátory. Důraz je kladen především na kvalitní, rychlý servis a zákaznickou podporu.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.