Na italské jezero Garda jedině s Euro Reisen | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Na italské jezero Garda jedině s Euro Reisen


Podzim a blížící se zima není právě obvyklé období pro realizaci dovolené. Tento zažitý stereotyp chce cestovní kancelář Euro Reisen s.r.o. zbořit. Proto pro vás připravila nový zájezd do slunné Itálie. A kam? Do jedné z nekrásnější oblasti Itálie – Lago di Garda.

Garda je největší jezero Itálie. Okolní krajina spojuje středozemní životní styl se světem mohutných hor. Přivítají vás zde četné turistické atrakce a lákadla. Můžete se těšit na kulturní akce, ochutnáte gastronomické speciality a samozřejmě budete mít možnost degustovat pravá italská vína.
Harmonogram zájezdu
První den
Odjezd pohodlným dálkovým autobusem z České republiky do Itálie k jezeru Garda. Ubytování v nádherném 3* hotelu.
Druhý den – Verona
V dopoledních hodinách máte možnost zúčastnit se infoshow s představením sponzorů. Jako pozornost obdržíte chutný oběd. Poté bude následovat výlet do Verony. Verona je historické středověké město s osobitým charakterem. Je oblíbeným cílem všech milenců a milovníků opery. Veronu najdete na seznamu UNESCO, protože se zde nacházejí architektonické klenoty jako například 2000 let starý amfiteátr, úchvatné centrum města, které bylo vystavěno rodem Scaglieri nebo balkon Julie, který proslavil William Shakerpear.
Třetí den – Jezero Garda a okolní města (Malcesine – Torbole – Riva – Limone)
Čeká vás celodenní výlet na lodi po nádherném jezeře Garda. Z lodi vás uchvátí masivy hor, které se odrážejí na vodní hladině. První zastávkou našeho výletu bude romantické město Malcesine se svou dominantou - pevností Scaglieri. Za zmínku stojí, že toto město si zamiloval Goethe.
Další zastávkou je malebné městečko Limone. Je typické svými úzkými uličkami a živým centrem plným lidí. Dále budeme pokračovat do Riva del Garda, což je městečko, kde se mísí italsko-rakouská kultura. Závěr krásného dne bude zakončen v Torbole, o kterém se Goethe ve své tvorbě také zmiňuje.
Čtvrtý den – Pesciara – Sirminioe a Bardolino
V tento den vás čeká perla jižní strany jezera Garda – městečko Sirmione. Rozprostírá se na úzkém poloostrově. Zajímavostí je, že městečko mohlo být odříznuto od pevniny pomocí visutého mostu. Dalším zajímavým místem je bývalá rybářská vesnice Pesciera. Dnes vás okouzlí množství luxusních obchodů a restaurací s výhledem na pláž.
Den zakončíme ve vinařské oblasti Bardolino. Bude vás čekat návštěva muzea a poté ochutnávka vína.
Pátý den
Po snídani následuje odjezd domů autobusem.
Dopřejte sobě nebo svým blízkým radost a překvapte je zájezdem od cestovky Euro Reisen. Budete příjemně překvapeni a na příjemné chvíle budete dlouho vzpomínat. Těšíme se na vás!








Kontakt:

Jiří Krpelík
jiri.krpelik@beaufortcz.cz
www.euro-reisen.cz
602426619


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 10. 2013 15:38
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Beaufort (ověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.