Kdo se stane Nejatraktivnějším zaměstnavatelem roku 2012 u studentů? I ty můžeš vyslovit svůj názor! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Kdo se stane Nejatraktivnějším zaměstnavatelem roku 2012 u studentů? I ty můžeš vyslovit svůj názor!


Studenti vysokých škol po celé České republice mají možnost do konce dubna vyslovit své preference o nejatraktivnějším zaměstnavateli v ČR. Již tradiční průzkum pořádaný od roku 1994 The Most Desired Company, organizovaný studentskou organizací AIESEC, se bude pro letošní rok ubírat trochu jiným směrem, a to tím, že studenti budou moci vyjádřit své preference pouze online na internetové stránce mdc.aiesec.cz.

Další novinky představují organizátoři celého projektu: „Pro studenty, kteří vyplní dotazník, jsou připravené lákavé ceny v podobě iPodu, Shadowingu pro studenty ve své nejoblíbenější společnosti či jako každý rok zahraniční stáž zdarma,“ říká Tomáš Buchwaldek zastupující AIESEC. „Celkově máme zájem, aby se průzkum mapoval představy vysokoškolských studentů o jejich budoucím zaměstnání, ale i do oblasti hodnocení výuky a přípravy ze strany akademické půdy, čímž by se dotazník dal použít jako zpětná vazba pro vysoké školy,“ doplňuje.

V loňském roce preference studentů ukázaly zvýšení zájmů o společnosti z technických oborů oproti stagnaci firem ze sektoru ekonomického. To, zda se loňský trend potvrdí, mají studenti možnost ovlivnit do konce dubna navštívením webové stránky mdc.aiesec.cz. Výsledky budou zpracovány marketingovou agenturou Tambor v průběhu května a oficiální vyhlášení se uskuteční v rámci ankety Zaměstnavatel roku 2012 konaném v polovině června v Praze.








Kontakt:

Vladimír Řehák
The Most Desired Company Coordinator
vladimir.rehak@aiesec.cz
http://aiesec.cz/
+420 776 014 993
+420 224 235 192


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 1

Vydáno: 27. 3. 2012 11:38
Kategorie: Personalistika
Název zdroje: AIESEC Česká republika (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
AIESEC je největší studenty řízená organizace na světě. Ve více než 100 zemích a teritoriích sdružuje 50 000 studentů, kterým umožňuje získávat zahraniční odborné zkušenosti.

AIESEC přistupuje inovativním způsobem k angažování a rozvoji mladých lidí. Kromě toho, že umožňuje budovat si širokou síť osobních kontaktů, jim také pomáhá určit si cestu, kterou se ve svém životě do budoucna vydají, a stanovit si ambice, kterých chtějí dosáhnout.

Naši partneři, jež pochází z různých sektorů, na AIESEC pohlíží jako na možnost podpořit mladé lidi a získat přístup k talentovaným studentům.

AIESEC je otevřen pro všechny studenty, kteří chtějí aktivně pracovat na svém osobním rozvoji, jsou flexibilní, komunikativní, rádi pracují v týmu a nemají problém s kulturním porozuměním. Jednoduše řečeno, AIESEC rozvíjí mladé lidi.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.