Blom podepsal rámcovou smlouvu v hodnotě 2,6 mil EUR s magistráty města Stockholm | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Blom podepsal rámcovou smlouvu v hodnotě 2,6 mil EUR s magistráty města Stockholm


Společnost Blom podepsala rámcovou smlouvu se všemi 26 magistráty v okrese Stockholm (Stockholms län), Švédsko, s odhadovanou hodnotou přibližně 2,6 mil EUR.

Tato rámcová dohoda zahrnuje poskytování služeb pro letecké snímkování, laserové skenování a přidružené mapování a modelování. Smlouva se vztahuje na roky 2012, 2013 a 2014 s možností prodloužení o další 2 roky.

„Pro Blom jsou obce a veřejný správní sektor hlavními zákazníky. Pracovali jsme mnoho let, aby si naše firma vydobyla pozici na trhu obcí a vládního sektoru pro poskytování geografických služeb. Tato dohoda je pro nás velmi významná a vnímáme to jako potvrzení našich zkušeností a znalostí. Také nám napomáhá dále rozvíjet naše služby obcím, a to zejména s využitím nejnovějších technologií v oblasti leteckých senzorů,“ říká Hans Strandberg, obchodní manažer společnost Blom ve Švédsku.

Předmětem smlouvy je pokrýt širokou potřebu obcí po aktualizovaných a přesných údajích pro územní plánování a výstavbu v jedné z momentálně nejrychleji se rozvíjejících oblastí. Za typické dodávky jsou považovány různě velké mapy základního měřítka, ortofotomapy (letecké snímky), 3D modely budov a modely terénu. Projekty vyplývající z této dohody budou řízeny dceřinou společností Blom ve Švédsku s podporou zdrojů a odborných znalostí celé skupiny Blom.

Pro více informací kontaktuje:
Dirk Blaauw, CEO Blom ASA, tel: +47 22 13 19 23 nebo
Lars Bakklund, CFO Blom ASA, tel: +47 22 13 19 34
www.blomasa.com








Kontakt:

Ing. Jan Sirotek, MBA
Ředitel pro mezinárodní obchod CEE
info.cz@blomasa.com
www.blom.cz
+420 734 346 741
+420 513 033 050


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 13. 1. 2012 9:13
Kategorie: Zahraniční
Název zdroje: Blom Czech Republic (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Blom je největší evropskou firmou zabývající se sběrem a zpracováním velmi přesných geo-prostorových dat a vývojem softwarových aplikací a služeb založených na těchto datech. Vlastníme a poskytuje jedinečnou evropskou databázi leteckých snímků, map a 3D modelů. Nabízíme služby, data a řešení pro zákazníky z oblasti státního i privátního sektoru. Společně se svými partnery vytváříme off-line i on-line aplikace a navigační řešení využívající naší rozsáhlé panevropské databáze geo-prostorových dat.

Blom má více než 1.000 zaměstnanců a pobočky ve 24 zemích. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Oslu, Norsko. Společnost Blom je kotována na burze v Oslu (ticker BLO).

Blom Group se zaměřuje na dvě hlavní oblasti Blom Informační služby a Blom Geo-inženýrské služby.

Blom působí v České republice aktivně již od roku 2009. Před tím zde realizoval několik projektů formou subdodávek. V létě 2010 byla otevřena v Brně samostatná kancelář a založena firma Blom Czech Republic.

Blom na českém trhu nabízí kompletní spektrum služeb v oblasti fotogrammetrie, laserového skenování, geodézie a katastru.

Vedoucím české kanceláře je Ing. Jan Sirotek, MBA, ředitel pro mezinárodní obchod ve střední a východně Evropě.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.