První CPI Retail Park přivítá zákazníky již před vánocemi | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


První CPI Retail Park přivítá zákazníky již před vánocemi


Do konce tohoto roku otevře developerská společnost CPI Group první retail park. CPI Retail Park Třinec vyrůstá v blízkosti místního Tesca, na ulici Frýdecké

Obchodní zóny tohoto typu jsou nyní pro developery velkým hitem. Třinecký retail park je první v řadě podobných projektů, které společnost připravuje po celé republice. „Mohu potvrdit, že CPI Retail Park Třinec bude otevřen počátkem prosince. Návštěvníci se mohou těšit na různorodý sortiment společností Takko, Reno, Okay, Sportisimo, SuperPet nebo KiK,“ upřesnil manager oddělení pronájmu CPI Group Pavel Jirásek. CPI Retail Parky jsou tvořeny přehlednou skladbou obchodů v řádu stovek až tisíců metrů čtverečních. Třinecký obchodní areál se rozkládá na ploše 3 600 m2 a je tvořen šesti obchodními jednotkami.

V portfoliu CPI Group se v současné době nachází třináct hypermarketů v Čechách a na Slovensku. Tuto obchodní plochu, čítající celkem 79 000 m2, hodlá developer v budoucnu rozšířit o právě zmíněné retail parky. Na příští rok připravuje obchodní zónu ve Vyškově, v Českém Těšíně a v Prostějově. Výstavbu nových hypermarketů bude v následujících letech logicky doplňovat budování CPI Retail Parků.








Kontakt:

Michaela Winklerová
PR asistent
winklerova@aetna.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 31. 10. 2007 10:28
Kategorie: Reality
Název zdroje: Komunikační agentura AETNA (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Full servisová komunikační agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.