Lyžování Dachstein West | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Lyžování Dachstein West


„Zábava, radost a komfort“ – to vše nabízí Skiregion Dachstein West. Šestimístnými lanovkami se snadno dostanete na horu Edtalm, která byla v tomto roce nově vybavena sněhovými děly za 8,7 mln eur, která zároveň umožnila zprovoznění jednoho z nejstrmějších svahů v Rakousku, se sklonem 67%. Jen slavný „Harakiri“ v Mayrhofenu im Zilltertal je s 78% strmější. Snow Park Dachstein West pod horou Edtalm zaručuje velkou zábavu s freestyle lyžováním se zajímavými překážkami

Lyžařská oblast

Dachstein West – Russbach – Ober Österreich



Jen 45 minut autem ze Salzburgu či 60 minut z Linze a jste v lyžařské oblasti Dachstein West. Krátká vzdálenost a rozsáhlá nabídka i pro děti zaručuje mnoho přijemných hodin na sjezdovkách dětem i jejich rodičům.

32 lanovek a více než 77 km sjezdovek spojuje obce Russbach, Annaberg a Gosau - to je lyžařská oblast Dachstein West.





Výhodný skipas a skibus zadarmo

Denní skipas pro dospělé již za 36,80 eur, pro děti jen 18,40 eur. Možnost v klidu parkovat v Salzburgu a použít bezplatný Skibus do lyžařské oblasti Dachstein West. Dachstein West byl společností Falkskiatlas vyhodnocen jako jedna z nejlepších a nejlevnějších lyžařských oblastí Rakouska.



Uvolněte se v lyžařské oblasti Dachstein West

„Zábava, radost a komfort“ – to vše nabízí Skiregion Dachstein West. Šestimístnými lanovkami se snadno dostanete na horu Edtalm, která byla v tomto roce nově vybavena sněhovými děly za 8,7 mln eur, která zároveň umožnila zprovoznění jednoho z nejstrmějších svahů v Rakousku, se sklonem 67%. Jen slavný „Harakiri“ v Mayrhofenu im Zilltertal je s 78% strmější. Snow Park Dachstein West pod horou Edtalm zaručuje velkou zábavu s freestyle lyžováním se zajímavými překážkami. Je pravda, že Edtalm měl v minulosti problémy s přírodním sněhem a nebylo snadné lyžařům zabezpečit optimální sněhové podmínky. Od sezony 2010/2011 jsou ovšem zaručené ideální sněhové podmínky na celých 20 ha pod horou Edtalm.



Hlavní akce pro děti
V rodinné lyžařské oblasti Dachstein West je snadné a zábavné učit se lyžovat. Přímo pod základní lanovkou se nachází Dětský klub „Spatzennest“. Učitelé zde učí lyžovat děti již od jednoho roku věku. Dospělí si mohou v klidu zalyžovat, a mezitím se profesionální tým stará o Vaše děti. Ve vedlejším „Mědvědím táboře“ se pak učí děti naplno lyžovat, mohou si vyzkoušet své umění pod profesionálním dohledem. Pro nejšikovnější děti jsou pak připravené speciální, menší sjezdovky.



Ubytování - Weiglhof

Můžete se samozřejmě ubytovat v jednom z místních hotelů či v soukromí. Ale což si tak v lyžařské oblasti Dachstein West pořídit vlastní nemovitost? Nabízíme ke koupi šest apartmánů připravených k rekonstrukci v zemědělské usedlosti v obci Russbach, v lyžařském areálu Dachstein West. Objekt usedlosti se nachází nad obcí Russbach s výhledem na obec a na lyžařský areál. Centrum obce je vzdáleno pět minut chůze, Skibus staví přímo ve dvoře usedlosti a za dvě minuty jste pod lanovkou.



Zemědělská usedlost z roku 1650 se nachází ve výborném stavu. Celková obytná plocha činí cca 520 m2 a tradiční styl usedlosti má svůj šarm. Plánovaná přestavba usedlosti na šest apartmánů bude provedena ohleduplně, aby její tradiční šarm zůstal zachován, ale současně bude nabízet komfortní bydlení. Ze všech šesti apartmánů bude nádherný výhled do okolí.









Kontakt:

Addy Coolbergen
jednatel
coolbergen@seznam.cz
www.coolbergen.cz
602425178
380743269


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 9. 12. 2011 10:47
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Coolbergen Consulting (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poradenská a realitní kancelář pro luxusní rekreační nemovitosti v Lipensku a v Rakousku
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.